Šta je novo?

Problem sa monitorom Proveiw

B3l1

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
304
Pozdrav svima, imao sam monitor Samsung, pre nego sto je 'crkao', bar mislim da je ne reaguje u opste, ne pali se niti jedna lampica..probao sam da ga upalim kod druga ali ista prica. Jos cu videti sta je sa njim, i zato uzeo bratov monitor proview 22'' ne znam tacan model.. prikaicm ga sve lepo, igram na najvecoj rezoluciji,i samo sinoc mi se restartuje i nece da se upali mode not supported, upalim preko safe mode stavim manju rezoluciju(1024x720) i moram da uradim recovery, i jedino tako hoce.. sa ovom sugavom rezolucijom, nemam u opste preglednost niti ista.. Opet probam vecu rezoluciju i opet ista prica, tako da uradih po drugi put recovery, evo me sad ovde da vas pitam za savet, sta da mu radim? Probao sam neki drajver da nadjem preko Driver device za monitor, kaze da mi je vec najnoviji.. :/

deinstaliraj drajver iz sejf moda .
ako neće da pokrene instaler, koristi driver cleaner pro . nikako driver sweeper jer može da napravi zbrku ako imaš Radeon grafiku .

posle restarta , instaliraj najnovije drajvere za tvoju grafičku karticu sa neta. drajveri će sami da pronadju NATIVNU rezoluciju tvog monitora (ez aj rekon, 1680x1050 60hz), i samo na njoj treba da držiš desktop.

igre , naravno možeš i na manjoj, ali samo u okviru podržanih od monitora.

takodje, tvoj monitor poseduje dugme AUTO koje samo prilagodi monitor zadatoj rezoluciji, ukoliko je podržana . tu soluciju možeš najlakše i najpre da isprobaš .

Nazad
Vrh Dno