Šta je novo?

Problem sa monitorom na laptopu

minketa

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2002
Poena
619
Poblesavi kad ga pomerim, kad mu promenim polozaj.
Ili pobeli, ili se sav zamuti.

Sta mu je?

Kabal koji povezuje plocu sa monitorom,siguran sam!?
Pozdrav ,)

A, je li to moze da se popravi?

Sve sto se pokvari moze i da se popravi,samo nadji neki servis,najbolje onaj koji proizvodjaca tvog laptop predstavlja u Srbiji i ima delove za njega!A ko je to mozes videti na sajtu proizvodjaca,sigurno imaju neki deo sajta na kome su im predstavljeni uvoznici po raznim zemljama!
Pozdrav ,)

Napisi koji je laptop u pitanju. Ja sam takav problem imao na dell c600 i resen je jednostavnim otvaranjem monitora, 2-3 puta sam ukopcao i iskopcao konektor na panelu, dodatno ga zalepio i sad sve radi kako treba ve skoro 6 meseci. Sve ovo naravno ne vazi ako je kabl fizicki pukao.:wave:

Lomnica_city je napisao(la):
Kabal koji povezuje plocu sa monitorom,siguran sam!?
Pozdrav ,)
jovan_jocic je napisao(la):
...resen je jednostavnim otvaranjem monitora, 2-3 puta sam ukopcao i iskopcao konektor na panelu, dodatno ga zalepio i sad sve radi kako treba ve skoro 6 meseci. Sve ovo naravno ne vazi ako je kabl fizicki pukao.:wave:
I ja mislim da je 90% u tome problem. Sve sto ti treba da to proveris je Hardware Maintenance Manual - ThinkPad T20 (video sam da njega imas), srafciger (i :smash: ako stvari krenu lose) i malo slobodnog vremena.

Nazad
Vrh Dno