- Učlanjen(a)
- 25.11.2007
- Poena
- 440
Imam 3 Kontrolera koja se napajaju sa 4 molex konektorom + DVD-RW,Ploca,Kartica i stariji HDD 80GB koji mi sluzi za cuvanje muzike itd...
Na napajanju imam pet 4 molex konektora.
Sad, 7 na 5 ne ide logicno, sta da radim ?
Mislio sam da prodam/poklonim stari HDD pa ovaj WD da podelim na 200 i 50GB pa tih 50GB za te stvari, a ovaj cao darvine, ili da kupim jos jedan od recimo 500GB za main HDD, mada ne znam dal mi se to isplati.
A DVD-RW ?? znam da ima i sata da se kupe ali to mi je sve trosak do troska..
Uglavnom moram da imam prikacena 3 kontrolera,ploca i grafika, posto se ova napaja sa 4 molex konektorom, to nece biti prob kad uzmem neku iz 9 serije kad se pojave ali do tada mora ovako.
Dakle sta da radim ?
Da prodam HDD i DVD-RW ??
Jel ima neki nacin, tj. adapter koji IMA da se nadje/kupi kod nas sa kojim bi mogao nesto da iskombinujem ?
I da, ne seku mi se bas kablovi od ovog napajanja.
Na napajanju imam pet 4 molex konektora.
Sad, 7 na 5 ne ide logicno, sta da radim ?
Mislio sam da prodam/poklonim stari HDD pa ovaj WD da podelim na 200 i 50GB pa tih 50GB za te stvari, a ovaj cao darvine, ili da kupim jos jedan od recimo 500GB za main HDD, mada ne znam dal mi se to isplati.
A DVD-RW ?? znam da ima i sata da se kupe ali to mi je sve trosak do troska..
Uglavnom moram da imam prikacena 3 kontrolera,ploca i grafika, posto se ova napaja sa 4 molex konektorom, to nece biti prob kad uzmem neku iz 9 serije kad se pojave ali do tada mora ovako.
Dakle sta da radim ?
Da prodam HDD i DVD-RW ??
Jel ima neki nacin, tj. adapter koji IMA da se nadje/kupi kod nas sa kojim bi mogao nesto da iskombinujem ?
I da, ne seku mi se bas kablovi od ovog napajanja.
Poslednja izmena: