Šta je novo?

problem sa modemom rcv336acf/sp r6749-21

cof

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2003
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
3700x Wraith Prism
Matična ploča
MSI B550-A PRO
RAM
16GB DDR4 G.Skill Trident Z
GPU
ASUS 4060 TI
Storage
NVMe Adata 1TB XPG SPECTRIX S40G
PSU
FRACTAL DESIGN ION + 2 Platinum 860W
Kućište
Corsair iCUE 220T RGB
dakle rockwell -ov chipset ,verujem da je zoltrix modem
ima jako dobru podrsku za drajvere na netu ,ali nista mi ne pomaze u resavanju problema koji je sledeci:
sistem win98 se (sveze instaliran) ,486 dx4 (koji inace u saradnji sa win98se radi super)
e sada win ne detektuje modem ,koji je inace isa, i ponasa se kao da nije ubacena ni jedna nova kartica.
pokusao sam sa pregrst drajvera, menjanje isa slotova,ali nista ne pomaze.
inace modem je radio ok pre formatiranja na istom sistemu
da li je moguce da je prerasporedio windows drugacije irq prilikom nove instalacije pa je potrebno re-podesavanje dzampera na samom modemu??
Zahvaljujem na mogucem resenju

ja imam isti problem, tj. modem koji sam uzeo da kevi osposobim komp za net nikako nisam uspeo da nateram da proradi na njemu . modem ima isti chipset kao i tvoj , ali sam se doduse ubio da nadjem drajvere na netu za njega pa je pitanje dal sam probao sa odgovarajucima.
ajde ako ti nije tesko posalji mi te drajvere sto ti imas na [email protected] - ne bi trebalo da su veliki.

ides samo na google.com i kucas rcv336acf/sp r6749-21 i dobijes drajvere vec na prvim sajtovima

vrlo verovatno da se resenje problema nalazi na jumerima na modemu. Kako su jumperisan (irq i com)
Btw, iskljuci onaj com (port) u biosu za koji je modem jumperisan.

bio je problem u jamperima, proradio je kada sam ih nabacio na irq3

Nazad
Vrh Dno