Šta je novo?

Problem sa misom!

Srđan

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2005
Poena
320
U pitanju je Wireless IntelliMouse Explorer 2.0
Dakle, imam sledeci problem...zabaguje mi se mish i ne prihvata nikakve komande.Nakon sto mu izvadim baterije i vratim on pocne da radi odredjeno vreme i ponovo se blokira.
Jel ima neko ideju sta mu je, i da li ima leka!?

Unapred hvala!

Karakteristicno kad su baterije pri kraju. Kod mene je bar to slucaj.
Ako nije to 'ebem li ga.

kupio obavezno neke kvalitetne punjive baterije ali nemoj stedeti na baterijama kod miseva kakav ti imas baterije kakve dobijas sa njima su veci deo njegove ukupne cene...

Ma nije problem sa baterijama...koristim trenutno Varta, a pre toga Duracell.Ovaj mish moze da radi sa jednom baterijom, i tako mi je drzao oko 6meseci ako ne i vishe...Pre mozda 2 meseca sam stavio dve Varta i radio ko lud do juce!Stvarno ne znam u cemu je poblem...
Ako neko zna bio bi mu veoma zahvalan na pomoci!

E sad ako budem morao da menjam, kupio bi opet microsoft ali neki noviji.Da li ce on moci da radi na istoj bazi(prijemniku) jer mi je ona ujedno i od tastature!?

Hm...niko ne odgovara!? :(

A jel zna neko gde bi mogao da kupim najpovoljnije isti ovaj(Wireless IntelliMouse Explorer 2.0)?

Srđane, da li koristiš posebne drajvere za tog mišonju?! Probaj bez posebnih drajvera, tj. pusti da ga XP sam prepozna i instalira, možda pomogne...

Proveri drajvere, trebalo bi da tako sredis svoj problem sa misEm :)

Da, koristim posebne drajvere za misha i tastaturu.Uninstall-irao sam te drajvere, sa kojima je pre najnormalnije radio, i isto se deshava.Naravno ponovo sam ih instalirao ali nista mu nije pomoglo...dakle pretpostavljam da nisu drajveri u pitanju.

Mene jedino buni to shto on kada proradi radi najnormalnije!Da mu ne radi nesto pa aj da kazem da je crko, ali ovako stvarno ne znam u cemu je poblem.:(

Hvala na savetima u svakom slucaju!

Nego ajde da ponovim pitanje...gde bi mogao da nadjem da kupim ovakav isti?

Jel to nije ovaj miš?!

Trebalo bi da jeste.
Ja sam ga uzeo u kompletu sa tastaturom... http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=016

Nego proradio je!:banana: :banana: :banana:

Kad sam pomislio da su baterije, ja ih izvadio i stavio u discman da probam dal su citave, i on radio savrsheno i indikator na njemu je pokazivao da imaju cak 2 od mogucih 3 crta.Probao drajvere itd...i sad malo pre, u ocajnickom pokushaju, uzmem da probam neke druge baterije i stavim mu nove Duracell i proradi ko lud!
Ali nije mi jasno u cemu je caka!Ove Vartine nisu prazne, evo ga discman radi normalno, medjutim kad ih ubacim u misha on se zabaguje!A predhodna 2 meseca je radio najnormalnije sa njima!
Ko ce ga znati u cemu je fora...mora da su gremlini!:p

Inace hvala jos jednom svima na pomoci!:wave:

Pa ne pricam ja napamet ;)
Ajde dobro je da je sve ok mada je tako moglo da bude jos prekljuce. .
Pozdrav :wave:

Pa da...ali nisu prazne.To me je buni!

Ali i ko da je bitno, glavno je da mishonja radi!:)

poz:wave:

Nisu prazne ali su nedovoljno pune.
I kod mene su nakon vadjenja iz misonje radile u daljinskom od tv kartice - evo jos rade a unutra su nekoliko meseci-od leta.
To je tako najnormalnije.
Poz

Sad znam za ubuduce.Hvala jos jednom!

poz:wave:

i ja sam imao taj problem, resio sam tako sto sam preso na reponju:)

Nazad
Vrh Dno