Šta je novo?

Problem sa Midnight Club2!!!!

BitrAtE

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
1,085
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D @ NZXT Kraken Elite 240 AIO
Matična ploča
Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
RAM
32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
GPU
GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
Storage
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD (2TB + 1TB)
Zvuk
Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
PSU
NZXT C1200 Gold ATX 3.1
Kućište
GIGABYTE C201 PANORAMIC ICE
Monitor
Asus ROG Swift OLED PG32UCDM
Miš & tastatura
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
Ostale periferije
C1 55" & PS5 & Q990B
Mobilni telefon
Samsung S25 Ultra
Pametni uređaji
Huawei GT2 Pro, GT4 Silver Elite, GT5...
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Kada pokrenem igru Midnight Club2 igra nakon animacije(znaci kad taman treba da se pojavi meni zakoci,i cuje se kratak zvuk i onda me izbaci u destop?Sta to moze biti?Inace promijenio sam plocu(sad imam
Asus A7N8X-X a prije mi je radila igra na staroj ploci.Inace reinstalirao sam drivere od ploce skinuo nove ali i dalje isto.Help!

koja ti je stara ploca?

Mislim da bi ti pomogao jedan reinstall sistema :beat:

pozdrav

mom bratu kad hoce da promeni rezoluciju puca samo moze da igra u 640*480 a mnogo jaci komp od mog samo sto ima 98 a ja XP

Masina ne bi trebala da bude problem.

XP 2400+
768mb ddr
9200 128mb
...

nije sigurno meni sa duronom 1GHz 256 sdr gf2mx400 radi u 1024*768 i to bas lepo

kakva je ta igra, uopste? Engine je GTA3, ali kakve su misije i zaraznost? Fizika voznje i to??

igra je voznja ali u stilu filma fast and furious znaci nitro fore mnogo jaka igra najzanimljivija voznja koju sam igrao

Ja se nazalost moram sloziti sa driver-om.

A sto? Mislim nije bas simulacija voznje ali je maksimalno zabavna

ja imam drugi problem

u carijer modu kad vozim drugu trku sa stephanom u parizu igra me izbaci na desktop
jos pre nogo sto i pocne odbrojavanje.
u cemu je problem ima neko neki leek za ovo.
sad cu da potrazim neki drugi crack

I meni je izbacivao pri promeni rezolucije, jedino resenje mi je bilo editovanje ini fajla... rokni tamo lepo 1024 i vozi...
Inace, igra je sasvim cool, klasicna arkadna jurnjava, sasvim solidno odradjena type;

Au, shta vi to igrate :) NFS je solidno uradjena arkada, ovo je bre dno dna :)

driver je napisao(la):
Au, shta vi to igrate :) NFS je solidno uradjena arkada, ovo je bre dno dna :)
Apsolutno se slazem !!! Vidi molim te koliki thread i koliko ljudi za takvu ocajnu arkadu... :eye: :( ...aman, ljudi, ako vam je bas do takvih voznji i ako necete da vozite iole ozbiljnije simulacije ( sto mogu da razumem ), Midtown Madness 2 je majka za to cudo, a u istom je fazonu ! ( MM 1 je vec malo ozbiljnija stvar...ali ne moze da skodi )

Problem je rijesen.Problem je bio shet CD-ROM.Instalirao sam igru na rezacu i normalno radi...

Dobro je, sad start>control panel>add/remove programs :)

Vrh Dno