Šta je novo?

Problem sa Microangelo-m on Display x 64

nepomenik

Cenjen
Učlanjen(a)
15.03.2012
Poena
151
Evo u čemu je problem ... Nedavno sam kupio novi komp i instalirao Win7 Ultimate SP1 x64...
Među ostalim programima instalirah i Microangelo on Display x 64... Nažalost,ovaj program, iz nekog razloga neće da radi s PNG tipom ikona,iako je to podržano programom (da zameni prikaz bilo kojeg foldera sa željenom png ikonom).Sa drugim tipovima fajlova (exe, BMP, ICO, ICL, dll) koje podržava , radi besprekorno ...
Na primer, kada želim promeniti prikaz nekog foldera s odabranom ikonom odabrem opciju u Windows Explorer - appearance i selektujem ikonu, i tad bi trebala da se u prewiev prozoru pojavi png ikona kojom želim da zamenim folder,ali umesto toga Microangelo pokazuje samo belu pozadinu, i ako je aplikujem,folder postaje nevidljiv za Windows Explorer? Ne znam pomaže li,ali svaka ikona napravljena u Photoshopu CS 5 x 64 prikazuje se kao crna pozadina,ako je sačuvana sa .ico ekstenziom,ostale˝rade˝.
Da bude još čudnije,bar meni, svaki folder koji sam modifikovao ranije,na starom kompu sa Win7 x86,koristeći Microangelo on Display prikazuje se i na novom sa Win7 Ultimate SP1 x64? Imam puno ikona u .png ikona i želim da ih koristim. Može li se kako ovo rešiti?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno