Šta je novo?

Problem sa .mht-ovima

Misha

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2002
Poena
649
Juche sam formatirao hdd, i ponovo instalirao winxp i pocheli su da me zezaju svi .mht fajlovi koje imam snimljene...
Evo screenshot-a, znachi tako za svaki pokazuje... zna li neko u chemu je problem?

Inache, ima ispod josh "koda" nego sam samo ovaj pochetak crop-ovao...

Jesi li instalirao OE? MHT dolazi uz OE, ne uz IE? Ako ti je već instaliran, probaj sa reinstalacijom.

Hah, sigurno je do toga poshto sam uz pomoc onog XPLite Pro-a deinstalirao OE ... tnx for the tip, valjda ce da proradi kad ga vratim :)

Hmm, ok ... shta god znachio taj tvoj komentar Zoni...

U svakom sluchaju reshio sam problem vracanjem OE-a ... glupi microsoft...

ZoNi je napisao(la):
ne znaci nista konkretno, osim mog prezira prema programima tipa XP Lite ili 98Lite...
Ha, ma znao sam i ja da ce kad tad neko nesto da zaj*** sa tim Lite-om, jos je dobro sto je ovo bilo jednostavno resiti...ustvari, 'ajde da budemo objektivni: nista istinski sa Lite-om ne moze da se ozbiljno zezne, samo sto su sve ( ili mnoge ) stvari u Windows-u toliko medjusobno povezane i isprepletene da se nikad ne zna sta ce prestati da radi ako nesto sasvim deseto onesposobis...tako da za upotrebu Lite-a treba imati avanturisticki duh i biti spreman na svakojaka iznenadjenja. ;) :p

XP Lite ume lepo da odradi posao, ukoliko imas makar samo malo pameti :)

Lepo mi je ocistio instalaciju od raznih gluposti tipa Accesibility Wizard itd..

Sveo sam instalaciju na manje od 500mb, instalirao sve bitne programe koje uvek koristim, odradio ghost i milina, glava me ne boli...

Da, Incubuse, Accesibility tools sam odma' brisnuo, sad samo chekam shta ce da prestane da mi radi :)

A jedna od drazih stvari koju sam obrisao je onaj moviemaker :)

Pazi, o nekim stvarima moras da vodis racuna..
Sto se konkretno Accesibility Toolsa tice, pametno bi bilo da ih pre deinstalacije iskljucis...
Da li to XP Lite ne radi svoj posao savrseno ili ne, meni je ostalo ukljuceno ono sticky keys posle deinstalacije pa sam morao da vracam AT da bih mogao da iskljucim pa da deinstaliram..

U svakom slucaju, instalaciju od 1,2 giga sam sveo na 500mb i to mi je vazno..
Radi stabilno :)

ZoNi je napisao(la):
u svakom slucaju, sa hardom od 20giga, ne vidim korist od smanjivanja na 0.5giga...

Procitaj opet:
win 0.5 giga + tona bitnih programa koje uvek koristis = ghost na jednom cd-u...

Nazad
Vrh Dno