Šta je novo?

problem sa merge-ovanjem particije

douglas

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2003
Poena
604
Ortak je pokusao da spoji dve particije u jednu. Program je valjda trebalo da celu jednu particiju prebaci u direktorijum na drugom disku. Umesto svega toga ima praznu jednu particiju, a druga je nealocirana. Kako da spase tu nealociranu particiju jer su mu svi podaci tu...

ode sve u PM :banana:
jos jedan zadovoljan korisnik magicnog programa?

Bas tako. Meni je pm sjajno mergovao nesistemske particije d: i e: ali je napravio sitan shoder od c: particije koja nije ni ucestvovala u merdzovanju. Interesantno je da je istu stvar sukcesivno ponovio dvaput za redom.

Najbolje peske sa fdisk i format, ili butabilnim win cd-om, mislim kod instalacije.
A za povracanje! i ja bih get data back, radi.

Poslednja izmena:
Mislim da u PM-u i pise negde u "readme"-u (ili negde drugde) da se podaci prvo bekapuju, pa onda da se operise... jedno, mozda neprikladno, pitanje: je li bekapovao podatke :smash: :D

Pozdrav!
MrBigJump.gif

P.S. I ja sam jednom prilikom tako "zauvek zabasurio" nekoliko GB mp3-ja, skupljenog sa ko zna kojih sve strana.

Glupo je koristiti Merge - lakse je odraditi bekap na DVD-RW/drugi disk, i lepo obrisati particije i napraviti jednu novu. Ja sam se igrao sa mergeom, srecom nisam nikada imao problema, ali ipak vise volim regularnu metodu.

Ako je koriscen Partition Magic, velike su sanse da ce BootMaster Partition Recovery uspesno srediti problem.
U suprotnom GetDataBack ili FinalData...

Vrh Dno