Šta je novo?

Problem sa maxtorom

forp

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2007
Poena
319
Imam maxtor 80 gb s-ata hdd, i bio je malo bucniji pa sam preko nekog programa ne znam kog zaboravio sam mu ime napravio butabilnu disketu i pri butu smanjio zvuk maxtora, ali sam pri tom smanjio i performanse, e sad program koji sam koristio za to sam negde zagubio i ne znam kako se zove, da li neko zna neki drugi program ili slican sa kojim bi ovo rsio.

Na maxtorovom sajtu www.maxtor.com imas te programe. Mozes da prebacis i preko nekog drugog programa, ali bolje koristi maxtorov powermax ili maxblast.

powermax nije, probacu maxblast

Da li neko zna jos neki program

mislim da ima na Hiren's- u....

to sto tebi treba se cini mi se zome AAM....

zove se aam ali nigde ne mogu da nadjem neki dobar program ako neko ima neku adresu ili nesto

Pa imalo je u onom ISO fajlu sa maxtorovog sajta, gde su zajedno i powermax i maxblast, možda su nešto izmenili, to je bio ISO sa svim maxtorovim alatima, tu je bio i aam, ja sam ga pokretao sa diskete gde je bio i maxblast i sa tog ISO-a.

Imaš na Hiren`s-u sigurno, osim toga imaš u systool-u i MHDD-u. Systool je za windows i lepo radi, probaj njega.

systool sam probao i ne moze da se pomera onaj jezicak, mhdd nece isto.

Resio problem sa hitachievim ftoolom, tacnije sa ovim programom sam mu i smanjio aam prvi put i sad sam ga nekako nasao.

Nazad
Vrh Dno