Šta je novo?

Problem sa MAME - ne pusta igrice

petnata

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2007
Poena
301
Imao sam neku verziju od MAME od 2004 god i na nje sam imao neke probleme sa igrice koje nisam mogao da uklucim a koje su bili prijavljani da imaju sve fajlove i da mogu da rade. Kako sam uzeo novi PC namestio sam i novu (poslednu 0.121u1) verziju od MAME i prekopirao sam stare igre u rom folder. Nakon prvo startovanje MAME je pretrazio sve igre i selektirao one koje rade i one koje ne rade (fali im audio fajl ili u zip-u nedosaje neki .bin fajl i sl.). E sada je problem sto i one igrice koje su selektovani da rade i koje imaju sve fajlove ne mogu da se ukluce. Kada pokusam da ih pokrenem kod svih igara javlja se poruka da fali nekoj falj. Proverio sam nekoliko igara i unutra postoje fajlovi koje se javljaju da ih nema a i proverio sam i velicinu na igara sa nekoliko mesta gde obicno ih downloadujem i one su tacne.
Dajte resenje.
Hvala.

Slike od poruke su u attachemt.

Prilozi

• MAME 1.JPG
    MAME 1.JPG
    199.4 KB · Pregleda: 55
  • MAME 2.JPG
    MAME 2.JPG
    54 KB · Pregleda: 51
mozda ti je najlakse, s obzirom da su ti isti ROM-ovi radili sa preth verzijama MAME, da skines neku stariju i udaris brigu na veselje ..

znam da sam otkrio toplu vodu, ali ta poslednja verzija sem nekih novijih igara koje su u medjuvremen u podrzane, a koje ti mozda i nisu bitne, nista spec ti nece doneti

Vrh Dno