Šta je novo?

Problem sa Mafiom

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Od nedavno mafija nece lepo da radi.Juce je ja instaliram,a igra nece da krene.Kada pocnem novu igru,prodje uvodna sekvenca,i kada treba da krene voznja,on me izbaci u Win. bez ikakve poruke.Onda sam reinstalirao sistem,i igra je lepo radila,ali ponovo mi se javio isti problem.Sada je u pitnju misija kada treba da se trkam.Dok ucitava nivo,samo izbaci.Probao sam da menjam drivere za graficku,ali nista(sada koristim 53.03,a probao sam i sa 56.72).Plasi me da problem nestvara nedavno kupljeni Gf4 Ti 4200,i 512 ddr.Napominjem da sam igru presao vec pet puta, i da nikad nije bilo problema.Kartica i procesor nisu overklokovani.

Uspeo sam delimicno da otklonim kvar.Kada god me izbaci,ja igru reinstaliram,i ona radi 2-3 sata.Primetio sam da kada igru instaliram sa CD-RW (Teac 16 x) problem se popravi,a kada instaliram sa DVD-a,problem ostane.Da mi nije ostecen CD?

Moguce. Nisi prvi koji ima takav problem. Bilo je vec jednom reci, ali se znalo koji je fajl u pitanju, pa je bio okacen. Ovako, pokusaj da nabavis ispravnu verziju. To je problem 99%.

To se cesto desava, naime moj drug je prvo istalirao igru na CD/RW koja mu nije radila, pa onda pokusao na obican CD/Rom i lagano je igrao...
Cudno ali istinito ;)
Pozdrav...

Nazad
Vrh Dno