Šta je novo?

Problem sa M4A - ALAC formatom

Pioneerko

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2005
Poena
320
Skinuh neku lossless muziku u alac formatu. Foobar je odbio da pusti, pa sam predpostavio da mi fali neki plugin. Nadjem na foobarovom sajtu taj dll koji mu omogucava da pusti alac, ali avaj, eror je i dalje tu.

Decoding failure at 0:00.000 (Unsupported format or corrupted file):
"D:\Downloads\Finished\xxxxxxxxxxxxxxxxxx (Vinyl) [ALAC 96kHz 24bit]\xxxxxxxxx.m4a"

Ima li neko neki predlog? :bottle:

Pa glupo mi je da sve pustam iz razlicitih plejera. Ako mi je foobar za muziku, onda bih voleo da ne moram da potezem druge programe da to rade umesto njega.

Eventualno predlog za neki dobar konverter, koji bi bez gubitaka bilo koje vrste ovo prebacio u flac.

Mislio sam da probaš iz VLCa, da vidiš da li je OK fajl... Inače, ne znam za konvertere za lossless - ne koristim to (inače, ja koristim foobar i kao plejer i kao konvereter).

Aha, kada pokusam da pustim preko VLC-a, izbaci dont send... Dakle ne moze. ???

Nije lose skinuto. Sad sam malo proucavao. Inace materijal je sa hd-bitsa, i izgleda da je fora da ovaj album mora da se pusta iskljucivo preko itunes-a, ili da se pomocu necega konvertuje u .wav ili neki drugi format.

dBpoweramp Music Converter.U zavisnosti od verzije koju "kupujesh" ,) ,mozda cesh morati da skinesh plug-in sa zvanichnog sajta.Radi bez greshke...

Isprobao sam ga (sa alac pluginom), ali i on se nesto zapucavao. Tacnije eror izbaciovao... Ne razumem u cemu je stvar. Videcu jos malo da se pozabavim ovim programcicem, moguce da mi je nesto promaklo.

Nazad
Vrh Dno