Šta je novo?

Problem sa lozinkama u Firefoxu

• Začetnik teme Začetnik teme Chokky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Chokky

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2003
Poena
619
Vec nekoliko novih verzija Firefoxa nece da pamti lozinke za logovanje na neke sajtove! Poslednja verzija koja je ispravno radila je bila 2.0.0.2, a 8., 9. pa i 10. nece da pamte lozinke i username-ove!!!! Inace se sve vide pod options - security (i lozinke takodje), ali kad otovorim sajt, nece da mi ponudi za unos user i pass!!!! Kad se vratim na staru verziju 2.0.0.2, sve opet lepo radi!!! U cemu je problem?

Nesto tu tebi ne stima...meni normalno pamti sve lozinke i na ovoj novoj verziji 2.0.0.10
Provrei u settings sve ponovo

Najnovija verzija 2.0.0.10. Pocnem da kucam username i on mi ponudi zapamcen, kliknem u polje password - on sam unese i to je to 🙂
Radi mi na svakom sajtu. Ako nece, reinstaliraj ili koristi Operu.

Izgleda da je problem sa sajtovima na kojima postoji vise naloga (dva burazera i ja!) Tamo gde se samo ja logujem, sve je u redu. Vas dvojica onda imate srece, jer se ljudi zale u vezi toga i na stranim konferencijama i, genealno, jeste bug u FF-u 😡

Kao shto sam rekao - pokushaj sa Operom. Nije nishta sporija FFoxa, ja koristim paralelno oba browsera (trenutno pishem iz Opere). Chak mi je Opera malo zanimljivija za koriscenje (zbog ugradjenog mail klienta). 🙂

Necu Operu, moram da koristim bas FF. Cekacu da poprave taj bug, a to tada se vracam na ispravnu verziju 2.0.0.1

u medjuvremenu izasao 2.0.0.11

Posle malo vise proucavanja problema i pracenja stranih foruma, problem je u sa sajtovima koji imaju vise pristupnih adresa ( verovatno sam se lose izrazio, ali ce te vec shvatiti sta sma hteo da kazem) kao npr, www.hattrick.org, gde kad se ulogujes odes na neku adresu wwwXY.hattrick.org, gde je XY izmedju 75 - 95.A da bi radilo to pamcenje usera i pass-ova, adresa posle logovanja mora da bude ista kao i pre, jer FF od verzije 2.0.0.2 provera te dve adrese, sto do tada nije cinio pa zato i nisam imao problema. Ne znam da li su to promenili u najnovijoj verziji (cisto sumljam!), ali ako nisu, ostajem veran staroj verziji

Nazalost, i u najnovijoj verziji 2.0.0.11 je to ostao kao bug!!!!

Nazad
Vrh Dno