Šta je novo?

Problem sa Live 5.1 i Genius 5.1 SW HT!!

Mares

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
620
imam problem,bas i centralni zvucnik mi ne rade,sve je ok povezano kablovima,izabrani su 5.1 u opcijama,i kada ih testiram FL,FR,RR,RL rade ali ova dva se ne chuju.I kada slusham muziku ili bilo shta drugo radim,uopshte se nechuju.E sada,kada ih utaknem na mesto gde su utaknuti FR i FL ( u "zeleni" port, rade ok) ili ako ih utaknem na mesto gde su RR i RL( u "crni"port isto rade, naravno kada ih onda testiram prepoznaju se kao RR i RL),a kada ih utaknem u "rozi"port,gde su i predvidjeni, ne rade.Kada u "rozi" port utaknem RR i RL ili FR i FLonda oni ne rade,da nije mozda taj port ******???!!!znachi jedini portovi koji rade,su "zeleni i crni".Live je u pci 4 slotu,pod winXp sp1,na ploci GA7VAX.(integrisana je disable-ovana).
Ako neko ima pametno reshenje neka shto pre odgovori.

Hvala,
Mares

Centralni zvucnik radi samo pri gledanju dvd filmova. Da bi bas radio moras u audio hq->speakers->settings izabrati opciju bass redirection. Iako je vec odabrano 5.1, odaberi ponovo u opciju. AKo i posle svega ovoga ne radi, skini najnovije drajvere sa soundblaster.com (ovako izgleda sada audiohq), posto mislim da sam i ja imao identican problem.

Nazad
Vrh Dno