Šta je novo?

Problem sa LG L1953s

AlenOprosti

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2007
Poena
301
Elem, pazario sam ovaj 19' TFT na preporuku;al imam problem ( kao sto sam ih imao od onog prvog dana kad sam kupio pc -te hard, te procesor...:wall: )

Dakle, postoje vertikalne linije(tacniji opis bi bio 'tragovi') na pravilnom medjusobnom razmaku (otprilike 5 cm) koji su primetni na jednobojnoj pozadini (neprimetne na crnoj!). Sirina linija varira proporcionalno sa rezolucijom (na najmanjoj rez. cini mi se postoji samo jedan trag duz sredine ekrana).

U shopu je radio normalno, kao i kod cimera na racunaru. Prosao sam uputstva, al ne pomazu ni Auto adjustment ni opcija Clock (onscreen) Sva ziva podesavanja u Windowsu sam probao - nista. Sad, graficka (moj 'prime suspect':smoke:) je NVidia GeForce4 MX 460. Instalirao sam i najnovije drajvere - nista. Prethodni monitor je bio polovni stari crt Compaq, krsina, al nije imao takav problem. I u shopu su mi rekli da nije do monitora, vec grafike, al nista ne mogu da uradim.Promenicu ja graficku, al samo da znam da je u njoj problem! Da li je neko imao slican problem, i jos vaznije, sta raditi!? :wall:

Hvala!

Pa ti pozajmi od cimera njegovu graficki pa probaj u svom kompu da li ces imati isti problem, i znaces da li da je menjas ili ne :)

Nazad
Vrh Dno