Šta je novo?

Problem sa lg apps tv registracijom na lg47lm671.

maximtc

Cenjen
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poena
151
Pozdrav svima,skoro sam kupio navedeni lg tv i imam problem prilikom registracije za lg apps ,na sajtu lg apps tv za registraciju nema srbije,pa sam se prijavio kao iz engleske,međutim neće da me prijavi javlja grešku wrong country or ip adress,Molim ako neko zna neka mi pomogne.pozz

Neizbacuje ti grešku nego te obaveštava da si odabrana pogrešna zemlja odnosno neodgovarajuća IP adresa.

Obrati se za LG Srbija mada odmah da ti kažem da im je podrška očajna

http://www.lg.com/rs

p.s.
Često su naši OVLAŠĆENI prodavci toliko dobri da nema ni srpskog menija ni upustva na srpskom ni zemlje na sajtu itd. Pa ondfa da bi uskladili koliko toliko za zakon poslebno štampaju upustva itd.

Pozdrav svima,skoro sam kupio navedeni lg tv i imam problem prilikom registracije za lg apps ,na sajtu lg apps tv za registraciju nema srbije,pa sam se prijavio kao iz engleske,međutim neće da me prijavi javlja grešku wrong country or ip adress,Molim ako neko zna neka mi pomogne.pozz

Jes' malo teže ali prijavi se direktno sa TV-a.

To i ja pokusavam ali kad god dodjem do dela gde se upisuje sifra ( i upisem je) dobijem obavestenje da treba ukucati 6-12 brojeva ili slova i stalno se vrtim u krug. Interesuje me jer bi skidao igrice.

Molim te pojasni korak po korak? Hvala

Prvo sam napravio nalog sa racunara na LG Apps site-u. Nema Srbija pa sam uneo UK. Kreirao nalog ali kada sam sa tim parametrima pokušao na TV-u da se download-ujem neku igricu prijavio je nešto tipa "pogrešna zemlja" ili nešto slično. Onda sam izabrao (ne sećam se sada tačno) kod unosa user/pass neku treću opciju/taster koja je bila van kako se sećam van prozora za unos kredencijala (tipa pomoć ili nešto slično) i tada mi je ponudio kreiranje. Naravno morao sam da kreiram na drugu mail adresu ne na onu koju sam registrova preko web-a. Samo je bilo potrebno e-mail i dva puta password i to je bilo to.
Ne sećam se baš detaljno a obzirom da sam izabrao da sam stvarno logovan ne mogu da ponovim postupak na TV-u.

Pokušavao sam i nisam uspeo da se prijavim,ako neko zna da postupno objasni bio bih mu zahvalan.poZz

Imam i ja isti problem, molim ako neko zna kako se prijavljuje neka napiše.

Odes na stranu za prijavljevanje (u Home strani, slicica coveka u gornjem desnom cosku, pored X i ?). Otvorice se ekran za unos username i passworda. GORE LEVO postoji jedno crveno dugme (zaboravio sam sta pise na njemu). Tu kliknes i otvorice se serija novih strana za registraciju. Tek kada zavrsite registraciju naloga mozete da se logujete.

Nazad
Vrh Dno