Šta je novo?

Problem sa Leadtek winfast Dtv Dongle H

banei

Cenjen
Učlanjen(a)
23.11.2009
Poena
151
Ljudi imam problem sa gore pomenutom Tv karticom, problem je u tome sto ona jako sporo radi, Daljinski ne radi uopste a da bi dobio zvuk na jako losoj slici potrebno je da dva puta pritisnem video input sto traje i po 10 minuta, kao njen softver koristim PVR2 a operativni sistem mi je Win 7, 64. Za opetratera imam SBB na kartici za desktop racunar mi je radio perfektno ali na novom lapu ova kartica koja je juce kupljena em ne hvata lepu sliku em katastrofalno sporo radi i ima problem sa daljeinskim svaka komanda je jako spora!!!
Hvala unapred

Ako imas receiver za daljinski, izvuci ga na neko vidno mesto, da ima opticku vidljivost sa daljinskim. Probaj da promenis baterije na daljinskom, to hoce da resi problem ponekad.

Probaj da instaliras drugu verziju PVR software-a.

Cackaj malo podesavanja oko video inputa, ako nema Srbije na listi zemalja, stavi Sloveniju i izaberi cable pa uradi scan.

Sve se moze podesiti, samo treba malo vremena i znanja.

Ljudi imam problem sa gore pomenutom Tv karticom, problem je u tome sto ona jako sporo radi, Daljinski ne radi uopste a da bi dobio zvuk na jako losoj slici potrebno je da dva puta pritisnem video input sto traje i po 10 minuta, kao njen softver koristim PVR2 a operativni sistem mi je Win 7, 64. Za opetratera imam SBB na kartici za desktop racunar mi je radio perfektno ali na novom lapu ova kartica koja je juce kupljena em ne hvata lepu sliku em katastrofalno sporo radi i ima problem sa daljeinskim svaka komanda je jako spora!!!
Hvala unapred

Video sam tvoj pm, ali sad kad hoću da ga nađem i odgovorim nema ga - ne znam šta je. Zato odgovaram na ovaj način.

Leadtek dongle H meni radi odlično i na desktopu i na laptopu, ali i na jednom i na drugom računaru je to pod Windows XP (SP2 ili SP3). Pod Vistom ili Win 7 nisam isprobavao jer se još uvek držim XP-a. Zato ne mogu pomoći.

Iz tvog opisa izgleda da se drajveri "kolju" sa nekim drugim hardverom ili sa nekim drugim drajverima.

najverovatnije da je to, videcu sta mogu da uradim!hvala

Nazad
Vrh Dno