Šta je novo?

PROBLEM SA LEADTEK Ti4200 I TV IZLAZOM

neogeo

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.08.2002
Poena
770
Imam jedan veliki problem sa TV izlazom na LEADTEKu. Kada startujem racunar slika na TVu je u boji medjutim prilikom pustanja prvog divxa slika postane crno bela(sve se odnosi na TV) i tako tera do daljeg. Kasnije u toku rada nekada se vrati boja a nekada ne. Sta da radim? Da li da vratim karticu na reklamaciju ili nesto drugo??? Inace sve drugo dobro radi(XP i detonatori 4.4.0.3)!

Možda nije problem u kartici već u kablu ili verziji drajvera (nije bitno što su noviji). Najbolje je da proveriš kod nekog druga. Probaj program tvtool za dobijanje slike na tvu pošto i ja imam negativno iskustvo sa tvoutom iz detonatora. Tek kad to eliminišeš možeš reći da je kartica kriva.

betmen je napisao(la):
Imam jedan veliki problem sa TV izlazom na LEADTEKu. Kada startujem racunar slika na TVu je u boji medjutim prilikom pustanja prvog divxa slika postane crno bela(sve se odnosi na TV) i tako tera do daljeg. Kasnije u toku rada nekada se vrati boja a nekada ne. Sta da radim? Da li da vratim karticu na reklamaciju ili nesto drugo??? Inace sve drugo dobro radi(XP i detonatori 4.4.0.3)!
Možda ti je reklamna verzija filma pa su pojedini delovi crno-beli :p ? ajd da se čujemo po svrati do mene poslepodne trebalo bi da sam kući...
Pozdrav

Vrh Dno