Šta je novo?

Problem sa LCD TV-om

GreenBall

Cenjen
Učlanjen(a)
05.03.2011
Poena
155
Sve je radilo 6 meseci normalno, onda se pojavio problem sa zvukom na televizoru, u pitanju je model LG LED TV 42LS5600. Povezan je preko HDMI kabla na GTS 450.

Kada gledam neki film ili seriju, pri odredjenim tonovima zvucnici pocnu da sume, zuje, mumlaju ne znam kako to najbolje da objasnim.

Kabl sam probao da promenim kao i da pustim film sa drugog racunara i isto se desava.

Hvala unapred na odgovorima.

da li zvuk zeza uopste TV,ili samo kad je nakacen na GTS 450....
jednom mom kolegi,koji ima neki VOX LCD TV....hoce da zeza zvuk,cim je malo toplije u sobi(prilicno je izpizdeo,jer ide zima,a mora lepo da greje tu sobu)
nisu Tv za poredjenje,al mozda mu smeta neka toplota....

Prikljucio sam tv i na laptop koji ima HDMI i takodje je bilo problema. Ne verujem da je u pitanju toplota jer je radio besprekorno celo leto u sobi koja nije klimatizovana, na oko 35 C.

A kakav je zvuk kad gledaš zemaljske-kablovske programe, pošto to nema veze ni sa PC ni sa HDMI najbolje ćeš videti da li je do televizora ili nije.

Tv kanale ne gledam na njemu, koristim ga samo povezanog na htpc. Premestio sam ga i sve radi normalno, verovatno je bilo do grejanja kao sto je "6pack" rekao.
Hvala puno obojici u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno