Šta je novo?

problem sa laptopom

mica69

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2006
Poena
304
Moja oprema  
Mobilni telefon
0698539049
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam HP pavilion ZV5200 koji je do juce radio kao sat , ali kada sam danas hteo da ga upalim ...
Upalio se on bez problema , i sve na ekranu ima samo nigde osvetljenja , nego se sve vidi pod jakim svetlom , a backlight kao da ne postoji . Kada ga ukacim na klasican monitor sve je na njemu ok , ali na ovom pd laptopa je i dalje tamno . Nije osvetljenje na minimumu !
Treba mi pomoc ili savet za dobar servis za HP-a ! Hvala !
:smash:

Dobar servis za HP?Sad ces morati da molis boga da je lampa slicna kao kod nekog od ostalih HP laptopova koji se prodaju ovde jer se Pavilion serija,koliko znam,NE prodaje ovde i mozes se nacekati za delove ako nema odgovarajuceg od nekog drugog modela!?
Pozdrav ,)

Ne moraju biti lampe.Meni se tako nesto slicno dogodilo,poslje nekoliko sati traanja ustanovio majstor da je kabek od monitora otisao.U svakom slucaju nosi ga kod nekoga ko se razumije.

dve stvari: ili flat cabel ili lcd! (comtrade provereni servis za hp)

Nista strasno...

Imams lican problem sa Toshiba Satelite...
Ali sam provalio,kad nekoliko puta pritisnem dugme koje stavlja komp u stend baj prilikom spustanja monitora,odmah se pojavi svjetlo...
Tako da je lako moguce da je otisao kontakt,ili da jr flat kabal u losem stanju.Pozdrav

Nazad
Vrh Dno