Šta je novo?

Problem sa Laptopom Asus x55u c60

jevta

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poena
305
Ako neko ima ideju sta bi mogao da bude problem sa laptopom Asus x55u c60 procesor. Laptop je nov i kada smo instalirali sve drivere lap radi nopisivo sporo cek i kada pustimo neki film film secka. I sta mi je jos bilo cudno da lap izbacuje windows ocenu 1 za grafiku. Znam da nije merodavno to merenju u Windowsu i da je integrisana grafika slaba ali opet mislim da je 1 ocena bas slaba i da nesto nisam dobro uradio. Ako neko ima neku ideju i ako je ima ovaka laptop neka kaze svaki predlog je dobrodosao.

aj malo detaljnije, jel prijavljuje dobro grafiku u device manager-u (jel ima bilo koji drugi problem mozda sa nekim drugim drajverom), koji si drajver za graficku stavio, koji si win stavio (7,8,32/64bit, verzija) , jel si instalirao kodeke i koje? Pozz.

windows 7 32-bitni, driver za grafiku sa oficijalnog sajta asusa, kodek k-lite codec pack. Sada cu probati 64 bitnu verzuju i sve ispocetka pa valjda ce biti bolje.

Ajde ako si krenuo vec, inace graficka nije losa da bi trebalo da pravi bilo kakve probleme. Jel mozda win sam pronasao na pocetku tu graficku pa si ti instalirao drajvere ili..? Jel si probao da promenis kodek?

Instaliraj windows 8 i vidi kako se ponaša laptop , mada je C-60 preslab procesor uvaljuju ga u laptopove od 30 do 35 hiljada a iskreno ja ne bi dao ni 25 hiljada za taj procesor koliko je slab! On je za one bas bas najosnovnije potrebe!

nside the C-60 two Bobcat cores can access 512KB level 2 cache per core. In comparison to the Atom processors, the Bobcat architecture uses an "out-of-order" execution and is therefore faster at the same clock speed. However, the performance is far worse than similar clocked Penryn (Celeron) or Danube (Athlon II) cores.

http://www.notebookcheck.net/AMD-C-60-Notebook-Processor.51806.0.html

Poslednja izmena:
Hvala svima koji su se potrudili da pomognu. Inace laptop nije moj nego ga je burazer uzeo za osnovne potrebe i sada sam uvideo da je uzasno slab. Problem sam rasio kada sam instalirao 64-bitnu verziju i kada sam opet instalirao driver sa oficijalnog sajta problem se ponovo pojavljivao, ali je hteo Windows da ga update iz device menagera i tako sam resio problem. Ako neko bude imao istih problema moze da pokusa ovako.

Danas sam ubacio komšiji Windows 8 x86 na jednom laptopu sa procesorom AMD C-60 obična verzija osmice ne ni entreprise ni pro , i mogu reći da očajno radi , youtube koči , surfovanje...sa tim procesorom preporučujem najslabiju verziju sedmice Windows 7 starter 32 bit , laptopovi sa tim procesorom se i prodaju samo sa tim windowsom posto je slab procesor!

Koristio si verziju drajvera V8.930.0.0000?

Nazad
Vrh Dno