Šta je novo?

Problem sa LAN konekcijom kod NOKIA-e N97

Dacho86

Cenjen
Učlanjen(a)
23.09.2009
Poena
154
U stanu imam wireless ruter D-Link koji uspesno koristim sa dva laptopa. POnekad zabode, ja kad tad iskljucim iz struje i on normalno radi kasnije. Ova situacija se desava jednom u tri,cetiri dana.
Sto se tice konekcije sa Nokiom N97,ona prepoznaje koneckiju, konektuje se i uspesno otvori prvu stranu, a nekada nece ni to, posle toga stoji da je ucitao 0 kb i izadje poruka "Pogresan server" ili tako nesto. Procitao sam negde da je problem sa ruterom i ja sam ga gasio i palio vise puta, drzao ugasenog, ali nista ne pomaze.
Molim vas za pomoc. Unapred zahavalan.

Flešuj noviji firmver na ruteru ili ozbiljno razmisli da zameniš isti.

Moj linksys WRT54GL se resetuje samo kada nestane struja a opslužuje nekoliko uređaja preko kabla i nekoliko bežično.

Flešuj noviji firmver na ruteru ili ozbiljno razmisli da zameniš isti.

Moj linksys WRT54GL se resetuje samo kada nestane struja a opslužuje nekoliko uređaja preko kabla i nekoliko bežično.

Po Vasem misljenu definitivno je problem u ruteru? On je u garanciji, da li zbog toga ima pravo zalbe?

Nazalost nisam toliko strucan, tako da ne znam sta znaci"Flešuj noviji firmver na ruteru". Dobro bi mi doslo dodatno pojasnjenje. Hvala unapred.

Uzeo sam ga juce i nisam jos nigde izlazio. Naravno cim izadjem, probacu. Ako radi, znaci da mi je ruter smece. Ne znam da li imam pravo na reklamaciju zbog takvih stvari? pretpostavljam da da.

Malo sam guglao i nasao da ovaj smrdljivi ruter D-link DI-524 pravi problme isti kao i meni mnogim ljudima, a li nigde nisam nasao resenje za to. Pomoc potrebna ili da probam da izborim reklamaciju.

Nazad
Vrh Dno