Šta je novo?

Problem sa lagom kod CS 1.5

nikolaf7

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2005
Poena
405
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600, Lc cc 120
Matična ploča
Gigabyte B550m ds3h
RAM
2x8gb ddr4
GPU
GB Aorus 1080ti
Storage
WD i Samsung SSD, Toshiba HDD
Kućište
Bitfenix Shinobi
Miš & tastatura
G502 hero
Mobilni telefon
Samsung A34
Poceo sam opet da ga igram,ono 1-2 mape na dan preko nekog G servera iz CG...
Imam 256 sbb kabal,ping od 15-35 i laguje mi strasno,ne znam sto je to
Kad ih izrasujem pokreti mi postanu plivajuci i ubiju me ko zeca,isto kod flesa a dimna je horor.....i svi su u fazonu aj pali samo tebi laguje a imas najmanji ping
Do kompa valjda nije,xp 2000+ i mx 440 drze 99 fps...256 sbb je super za igranje,moj drug bez problema igra BF2 koji trazi mnogo jacu vezu nego CS

A ponekad blizu spona,daleko od akcije(a i vise od pola ljudi je vec mrtvo) nesto smrdim sam(stekam se:d ) i laguje dok trcim napred-nazad,onda podjem malo dalje i ok je ....
Zna li ko treba li se sto podesit ili sta....

Poslednja izmena:
Igraj se malo sa podesavanjima u CS : /rate, /cl_rate, /cl_updaterate, /cl_cmdrate,...
Ukucaj u konzoli /net_graph 1 pa prati kako ti izgleda konekcija, u idealnom slucaju bi trebalo da bude skroz ravna linija.

Verovatno ti je cl_cmdrate 101 po defaultu,pa ti to gushi vezu,mada bi trebalo da 256 kablovski to izgura bez problema,smanji vrednost na 50,pa ako pomogne povecavaj dok ne dobijes najbolji odnos,neke pocetne vrednosti nek ti budu
rate 15000 cl_rate 9999;cl_updaterate 50 ;cl_cmdrate 50,ako ti tako radi povecavaj pomalo,maximum je 101 a za rate 25000!

Naravno iskljuci sve antiviruse,zonealarme,firewalove!

Poslednja izmena:
Bice da je do servera - a sam server je ****** - igraj na beotelu radi solidno a i bolji su igrachi ...

Nazad
Vrh Dno