Šta je novo?

Problem sa kvalitetom slike...

TazDeVil

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2002
Poena
619
Vec duze vreme se mucim sa TV karticom ASUS 7135, radi se o kvalitetu slike.
Ali mislio sam da je problem prisutan zbog antene. Nedavno sam presao na kablovsku televiziju ali kvalitet slike se nije popravio. Koristim Fly2000 za gledanje , vec sam u opcijama probao sve moguce kombinacije, ali poboljsanja nije bilo.
Kad gledam na TV-u onda je slika super, ali na racunaru je ocajna. Dole je "Print Screen"
Ima li neko neki savet ?

untitled2hg1.jpg

TazDeVil je napisao(la):
Ima li neko neki savet ?

Imao sam tu kartu, mnogo je cudna ako je signal dobar ima vrhunsku sliku cim malcice oslabi krs i lom, probao sam sve moguce drivere i programe i na kraju sam uzeo Leadtek Expert i progledao. Pogresi covek.

Imam istu tu TV kartu, sa istim cipom (7135) i posle gomile isprobanih programa najbolje mi se pokazo ChrisTV, tj. taj program daje najbolju sliku.

Vrlo je vazno sta jos od kartica imas u kompu. Interferencija. Ima tu nekoliko kanala na SBB na kojima je prijem nesto losiji. Kakvi su ti kanali koje SBB digitalno prima?
Probaj da premestis karticu u poslednji slot ili da napravis sto vise prostora oko nje.
I naravno mozda ti spilter ima vece slabljenje na jednom izlazu. Dovedi taj kabl koji ide u TV i gde ti je slika super, cisto da uporedis. Ne bi trebalo da ti je slika "ocajna".

Na kraju se ispostavilo da je problem u kablovima, kad su sredjivali kablovsku u kuci su ostavili stare kablove...
Zna li neko koje kablove i spliter treba da uzmem da di kvalitet bio sto bolji ?

Nazad
Vrh Dno