Šta je novo?

Problem sa KONFIGURACIJOM

pharmacist

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2004
Poena
620
Svemocni forumci,
imam problem sa povremenom blokadom celog sistema kada modem pokusava nekoliko puta uzastopno da uspostavi vezu, a ne uspeva iz prve zbog zauzetosti provajdera (Verat.Net). Nakon zamrzavanja naravno pomaze samo reset taster. Napominjem da je veza inace solidna, ne dolazi do prekida, zna li neko uzrok i moguce resenje problema?
ploca je MATSONIC 8157E, 32 MB on board, 256DDR 333, 40GB, WIN XP sp1,

jesi probavao da menjaš drivere?
jel ti se to počelo dešavati u zadnje vreme ili oduvek?
daj malo više informacija

Izvinjavam se zbog kasnjenja sa reply-om;
Drajvere nisam stavljao druge osim onih koji su dosli na pratecem disku uz plocu - VIA v4.43.
Inace ponekad kada ukljucim komp., nista se ne desava (radi lampica na hardu, ali nista osim toga), dog ga skroz ne iskljucim i ponovo ukljucim.
Takodje se 2-3 puta desilo da mi umesto mog Athlona XP1800+ prijavi duron 1400???
Zasto se ovo desava i da li su uopste ove pojave nekako u vezi?

pharmacist je napisao(la):
Izvinjavam se zbog kasnjenja sa reply-om;
Drajvere nisam stavljao druge osim onih koji su dosli na pratecem disku uz plocu - VIA v4.43.
Inace ponekad kada ukljucim komp., nista se ne desava (radi lampica na hardu, ali nista osim toga), dog ga skroz ne iskljucim i ponovo ukljucim.
Takodje se 2-3 puta desilo da mi umesto mog Athlona XP1800+ prijavi duron 1400???
Zasto se ovo desava i da li su uopste ove pojave nekako u vezi?

Nadji najnoviji BIOS.

Naslovio si thread "problemi sa konfiguracijom" ali ga ipak stavio u Maticne ploce, procesori ?

"Eeeeee, zivote lutalico" :)

Pozdrav!h

probaj novi bios, ako ne uspe nosi plocu i cpu na servis.

Nazad
Vrh Dno