Šta je novo?

Problem sa konekcijom....

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
865
Imam velikih problema sa Netom. Cini mi se u zadnjih 15-tak dana. Problem se javlja kada otvaram neku stranicu gde ima 10-tak ili vise malo vecih slika. Kao npr. ova strana:
http://evolution5.ev.ohost.de/inclu...d=&PHPKITSID=bd69c1b62fe67b420b11cc9c20e901f9

Ovo je samo primer i ima jos dosta sajtova sa slicnim sadrzajem. Cesto skidam te dresove (po nekoliko puta na dan) pa postaje stvarno iritirajuce. Naime, Firefox pocne da otvara i posle, ne znam, minut ili dva normalnog otvaranja samo konekcija utihne i vise ne mogu nijedan sajt da otvorim. Ni Google npr. I pukne veza. I moram iz nekoliko puta tako da otvaram stranu. Probao sam i sa Operom i isto je. U pitanju je 042 Beocity, a probao sam malopre Neobee postpaid i sve je OK. Otvara normalno. Beocity post paid pravi isti problem. Ovo se desava u bilo koje doba dana. Inace, sto se drugih sajtova tice, sve je OK. Znaci cim ima vise vecih slika, veza utihne i posle nekog vremena i pukne. :wall: Jel ima neko slicna iskustva ili neko resenje? Hvala unapred.

Nazad
Vrh Dno