Šta je novo?

Problem sa kompjuterom

mousewho

Cenjen
Učlanjen(a)
07.02.2011
Poena
169
Od pre nekih dva-tri meseca neke igrice neće da mi rade kako treba. Npr., kod PES 11 ne mogu da igram Master league i Become a legend. Kad podesim sve i kad hoću da počnem utakmicu, ugasi se PES i piše da postoji problem. I imao sam problem sa COD:Black Ops. Kako god da sam podesio grafiku, ono je seckalo i kočilo. Imam 64-bit Win7, Intel Core2Duo E8400 na 3.20 GHz, NVIDIA GeForce GTX 460 DDR5 1GB, 4GB RAM i 320 GB HDD. Instalirao sam sve najnovije drajvere, a od programa koristim TuneUp Utilities 2011, PerfectDisk 11, Your-Uninstaller i CleanMyPC-Reg cleaner i ESET Smart Security 4.2. Ako ima neko neku ideju u čemu je problem, bio bi mu veoma zahvalan. Unapred zahvalan.

Probaj da uradis novu instalaciju sistema, nemoj da koristis ovoliko programa za ciscenje. Ne znam koliko pozajes same program za ciscenje i sta brises i modifikujes...

Pošto si menjao sve i svašta sad probaj ovo: uđi u BIOS i load default values pa save and exit pa vidi dal rešava problem.

Reg cleaner koristim samo za čišćenje registra, a tuneup koristim za ostalo čišćenje,a perfect disk koristim kada treba da defragmentišem disk. Tako da praktično koristim samo 2 programa. Ako imaš neki savet koji je bolji program ili koja kombinacija je najbolja, slobodno preporuči.

Nazad
Vrh Dno