Šta je novo?

Problem sa ketridzima??

Nikita

Slavan
Učlanjen(a)
13.06.2005
Poena
301
Imam lexmark P707, relativno nov, kupljen oko Nove godine.
Pre par dana sam punila jedan ketridz (photo 90) i posle punjenja nije uopste hteo da stampa. Reklamirala sam ga i kao malo su ga procistio i opet je odstampao 10-ak stranica i tu je stao. Prijateljica koja se razume u te stvari mi je rekla da je pun ali da stampac uopste ne registruje taj punjeni ketridz. Ovaj sto mi je punio kaze da je moguce da posle prvog punjenja vec ne moze da se koristi. Kad pokusam da ostavim otisak na pap.maramici uopste ne ostavlja srednji (crveni) trag.

Sta mislite da li ga je *****ao ovaj sto ga je punio ili nesto drugo??
Pomozite mi, ne mogu sebi trenutno da priustim novi ketridz.:wall:

[email protected]

Vrlo je moguce da je ketridz za***an.. U njega idu boje za Lexmark-a koje nisu bas toliko ceste: dye crna, i foto(light) cyan i magenta. Moguce je da taj sto je punio nije imao te boje, pa je malo improvizovao. :d Desava se i da crknu bez bilo kakvog razloga, ali bi ga onda stampac skroz odbacivao i ne bi stampao nista, sto kod tebe izgleda nije slucaj. Obicno uspeju da izdrze oko 5 punjenja. Sta da ti kazem, probaj odneti ketridz kod nekog drugog, ali ako je sipano nesto u njega sto nije smelo, onda je zavrsio karijeru..

Poz

Lepota..
Hvala ti.

Nazad
Vrh Dno