Šta je novo?

problem sa karticom

Darkstar

Čuven
Učlanjen(a)
04.02.2002
Poena
619
imam karticu eagle gf2 mx400 tv out pa da skratim stavio sam na kuler od chipseta i na graficku artic silver 3 pastu posto nije imalo nista i od tada mi kartica daje u biosu agp 2x a pre toga je radila na 4x stavio sam drugu karticu radi na 4x sve ok. Sve sam pokusao da uradim i bios sam fleshovao vracao karticu po nekoliko puta ali nista.Onda sam je odneo gde sam je kupio medjutim oni su je probali i u sandri pise da je protok 4x a kod mene nece samo 2x da li neko uopste zna u cemu je problem.

Darkstar je napisao(la):
imam karticu eagle gf2 mx400 tv out pa da skratim stavio sam na kuler od chipseta i na graficku artic silver 3 pastu posto nije imalo nista i od tada mi kartica daje u biosu agp 2x a pre toga je radila na 4x stavio sam drugu karticu radi na 4x sve ok. Sve sam pokusao da uradim i bios sam fleshovao vracao karticu po nekoliko puta ali nista.Onda sam je odneo gde sam je kupio medjutim oni su je probali i u sandri pise da je protok 4x a kod mene nece samo 2x da li neko uopste zna u cemu je problem.

Prvo, ako je tako, to je onda jedna od onih Gremlins tipe stvari, prema tome, ne mozes nista. Drugo, verovatno i radi na 4x, a zasto pokazuje 2x, pogledaj pod 1.
I trece, cak i da radi na 2x, zasto je to uopste bitno, da li radi 2x ili 4x??

pa primetio sam da od kad se to desilo sve je usporilo e ne znam da li je od toga tip na il-2 sturmovik sece ko ludo itd. A ne bi trebalo imam soyo dragon+ athlon xp1600 oc 1627 i 256 crucial memorije

Nazad
Vrh Dno