Šta je novo?

Problem sa kamerom na MSI EX623X????

Zlatann

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2007
Poena
319
Imam gore navedeni laptop ,posle nove instalacije win i svih potrebnih drajvera,programa ,,integrisana kamera se ukljucuje bez ikakvih problema prvih nekoliko sati ali posle izvesnog vremena jednostavno prestaje da radi. Izbacuje mi se poruka da kamere nema u racunaru tj. No camera device! ili kad pokrenem ponovnu instalaciju chicony drivera izbaci The USB 2.0 camera has not found! Please plug in the USB 2.0 camera and then run installation again!!!!! I na visti i na win 7 isto,

Jel neko zna WTF is goin' on?

Meni se isti problem desavao sa wireless integrisanom karticom, problem je bio softverske prirode, i namestio sam ga, neces verovati ali preko windows update-a. OS je XP sp3, instalirao sam sistem, i instalirao sve drajvere sem wireless-a, pa preko update-a dok nije nasao drajvere za karticu. I nju je video kao da je preko USB-a, tako da mislim da ce ti ovo pomoci. Ako ne sumnjam da kamera polako crkava ili je neki drugi hardwerski problem. Ako ti ne uspe sa drajverima, onda pravo u servis.

Drajveri znaju da prave probelm, kao da nisu bas za taj model sprave.

Nadam se da sam pomogao

Poslednja izmena:
Mislim da sam jedanput sacekao da sam instalira i desilo se isto... Neznam trazi mi ponekad da deinstaliram drajvere ali njih nigde nemogu pronaci a kad pokusam da ih ponovo instaliram napise da kamera nepostoji.... Strasno

Mislim da sam resio problem ako nekog zanima. Naime imao sam oduvek 2 operativna sistema i verovatno je to pravilo neki konflikt sa drajverom za kameru. Sad sam presao samo na jedan OS i kamera se pali i gasi normalno vec 2 dana(sto jos nije bio slucaj). yeaaaaa

Pozzz

Poslednja izmena:
Mislim da sam resio problem ako nekog zanima. Naime imao sam oduvek 2 operativna sistema i verovatno je to pravilo neki konflikt sa drajverom za kameru. Sad sam presao samo na jedan OS i kamera se pali i gasi normalno vec 2 dana(sto jos nije bio slucaj). yeaaaaa

Pozzz

Malo glupo zvuci... ali radi!

Vrh Dno