Šta je novo?

Problem sa kablovima

FTN

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Crklo mi je napajanje (Ocz StealthXtreme 600W). Do sada sam vratio 3 nova napajanja jer kablovi nisu dovoljno dugacki da dohvatim neke delove u kucistu.
Sa proslim napajanjem nije bilo problema takve prirode. Maticna je Asus P5Q Pro, a kuciste CM 690 kupljeno pre 4 godine.

Koje napajanje ima dovoljno dugacke kablove da resim ovaj problem? Ako moze bez lemljenja i prespajanja kablova i sl jer se bas slabo razumem u elektroniku. Mislim da na moju konfiguraciju na kojoj je CPU E8500 koji nije klokovan i prosecan Radeon serije 4x islo i bilo koje kvalitetnije napajanje sa 450w najopustenije.

Pozdrav!

Enermax Naxn 450w mislim da ima dovoljno dugacke kablove,zapravo osetno duze od tog ocz-a.

Da kablovi su ima iste duzine.Nema na cemu :) Mozda i ja uskoro uzmem jedno od naxn od 500w posto im je cena smesna za ono sto nude...

Ja sam sa tvojim kucistem imao neki LC Power Green Giant 550w. Fenomenalno me sluzilo, posle sam ga poklonio drugaru koji ga i dalje jase. TO napajanje je imalo najduze kablove koje sam video u zivotu, Muratova creva mislim da su kraca bila.

Ta NAXN su sasvim prosečna napajanja, ne nude ništa spektakularno za cenu koju koštaju.

Nazad
Vrh Dno