Šta je novo?

Problem sa jednom bojom (zuta) na Canonu IP4600

amfora

Cenjen
Učlanjen(a)
05.05.2012
Poena
180
Moja oprema  
Tablet
Samsung tablet Galaxy A8 SM-X205NZAEEUC 4G LTE
Mobilni telefon
Samsung S21 Ultra
Pametni uređaji
Huawei Watch GT2 Pro
Stavio sam potpuno nove i originalne kertridze, ali zuta ni malo da krene. Oprao sam glavu, vrsio cleaning i deep cleaning nekoliko puta, pa da pitam da li je imao neko problema istih, da li treba da se cisti nesto u samom stampacu i slicno...

Jok glava te muci. Nisi je dovoljno cistio

Zooo taj model ima umesto kertridza patrone sa mastilom. Glava mu je fixirana za stampac.

Nisam to znao, ali ako ikako može da se skine glava verovatno može i da se prokrčka, pa možda i proradi. Nikad nisam imao iskustva sa Canon štampačima.

Moze da se skine. Ima polugica napred koja se podigne. Al nemoj da ga "krckas" mnogo. Ubices mikro grejace.

Skidana glava (lako se skida), prano pod vodom, isla u ultrazvucnu kadicu i samo zuta ne pusta nikako...On stampa odlicno, ali se vidi da mu fali jedna boja. Cipovi svetle svi, kertridzi su novi i puni i original Canon, ali nece, verovatno je glava zapusena, posto sve boje normalno rade, sem zute

Moz samo da kupis novu glavu i da nosis u kantu sve ( sacuvaj kablove )

Imao isti slucaj prosle godine. Nosio u nekoliko servisa i nista. Na kraju, morao sam da kupim glavu stampaca, ali na srecu uspeo u Nemackoj za 40 evra. Ovde deru kozu, trazili mi preko 100 evra. Pozz

I ja imam problem sa iP4200. Zapusila se jedna crna. Na Nozzle testu ne stampa PGBK. Koji je efikasan nacin za otpusavanje glave stampaca? Probao sam u toploj destilisanoj vodi - nece. Probao sam u toploj destilisanoj vodi i sipao alkohol - nece. Duvao sam - nista. Za novu glavu mi traze ~14000 dinara.

Nazad
Vrh Dno