Šta je novo?

Problem sa izlaskom iz igrica :(

nex

Čuven
Učlanjen(a)
05.11.2003
Poena
609
Od kad sam sklopio novu konfiguraciju (pre par dana) ima sledeci problem. Pri izlasku iz bilo koje igrice komp zakuca. Ne vrati se na desktop nego ostane u nekom "medjustanju"! Jel' imao mozda neko slican problem??

Skini najnovije drajvere za grafichku za pochetak.

pogledaj kuciste, ako svetli bar jedna lampica onda je sve OK (problem nije do kompa vec do kosmickog zracenja...)
btw ovo je forum za igre...
pokusaj da potrazis pomoc ovde http://www.benchmark.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=33

Pa chovek je postavio problem koji mu se deshava sa igrom, tako da nemoj bezveze da ga shaljesh u druge sobe. A ko tje bolje znati da mu pomogne nego ljudi koji se igraju.

Znachi probaj sa najsvezzijim directx, driverima za grafu a mozzda nebi bilo loshe ni sa driverima za chipset

pogledaj kuciste, ako svetli bar jedna lampica onda je sve OK (problem nije do kompa vec do kosmickog zracenja...)
btw ovo je forum za igre...
pokusaj da potrazis pomoc ovde http://www.benchmark.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=33

znaci ako mu svetli bar jedna lampica to znaci:

1. Da mu je komp stabilan 100%

2. Da je sve ispravno

3. da ima sve drajvere

4. Da mu je windows instalacija ok

....

brate....znaci po tebi ako svetli bar jedna lampica, dovoljno je umotati komp u foliju da se zastiti od kosmickog zracenja i sve mora da radi :wall:

@NEX:

Jesi li overklokovao nesto u masini ?

Ma jok, sve je na stock podesavanjima.. Ne znam, ovih dana cu da reinstaliram sys, poshto me i wireless zeza (neobjashnjivo), pa cemo da vidimo...

I ja imah tih problema, aL' ono, nishta shto restart dugme nije reshavalo :D
Sad poslushah ovo, novi drajveri za grafu, i za sad je sve OK, radi bez problema...

navedeni problemi mogu da se desavaju i zbog prisustva neke pozadisnke aplikacije, na primer firewall, anti virus itd. Ja sam imao nekih slicnih problema sa Look'n'stop firewallom, ali jako retko...

Vrh Dno