Šta je novo?

Problem sa iskljucenjem TV-outa?!

dok

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2005
Poena
319
Problem je sledece prirode.Imam graficku ATI 4850 koja je spojena preko analognog izlaza na monitor Acer AL2216W a preko DVI-ja-HDMI na LCD TV 32" Panasonic,znaci preko DVI-HDMI kabla.E sad imam odlicnu sliku i na monitoru u native rezoluciji i na TV-u ali ne mogu da iskljucim da nemam sliku na TV.Kad u drajverima diseblujem TV,on se posle nekog restarta ili kad ponovo upalim komjuter opet vraca ,znaci javlja se slika i na TV-u.E sad koliko sam primetio to ne smeta u igrama ili u radu na kompu,ali me interesuje da li to opterecuje graficku dodatno tj da li to sto baca u isto vreme sliku i na monitor i na TV smeta nesto u smislu da se vise greje ili da radi pod vecim opterecenjem.Inace vise ne moram da vrsim nikakva podesavanja samo pritisnem na daljincu HDMI i slika sa kompa je tu,ali da li je to stetno po graficku i da li ima neko sa takvim iskustvima,tj kako da iskljucim da slika ne ide preko DVI-ja stalno vec samo kad ja to ukljucim?

zameni mesta DVI prikljucaka. Ako je TV na desnom stavi ga na levi, ili vec obratno.
to je inace stari problem sa ATI karticama.

sto se tice performansi, isto je . nema ni pada frejmrejta, ni zagrevanja , ni slicnog.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno