K
kuciste
Guest
presao sam skoro sa win98 na XP i javio se problem koji ne mogu da resim ... stvar je da ne mogu da napravim (upotrebljivu) dial-up konekciju preko ELSA MICROLINK ISDN PCI adaptera , tj. skinuo sam drajvere za XP sa elsinog sajta (doduse beta verzija su), i windows XP vidi moju karticu (kao NETWORK ADAPTER, ne kao modem, trebalo bi ,barem se ja nadam, da je to uredu jer ISDN kartice ipak nisu modemi) i kada sam probao da napravim dial-up konekciju nigde nisam dobio izbor uredaja preko koga cu se konektovati na internet , vec je wizard zavrsio pravljenje doticne konekcije i kada probam da se konektujem na net on odbija, a uzrok toga je sto nema MODEMA preko kojeg bi se povezao na net (a kao sto sam rekao nigde nisam ni dobio izbor da ja biram uredaj za komunikaciju)
inace u win98 je sve bez problema radilo
da li neko kojim slucajem zna kako da se ISDN adapter vidi kao modem, ili kako napraviti dial-up sa isdn-om kao network adapterom ... naravno bilo i koje drugo resenje koje bi mi omogucilo da se povezem na net je vise nego dobrodoslo
hvala unapred
inace u win98 je sve bez problema radilo
da li neko kojim slucajem zna kako da se ISDN adapter vidi kao modem, ili kako napraviti dial-up sa isdn-om kao network adapterom ... naravno bilo i koje drugo resenje koje bi mi omogucilo da se povezem na net je vise nego dobrodoslo
hvala unapred