Šta je novo?

Problem sa iPadom

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Imam problem, kao što, jelte, naziv topika naglašava...

Hteo sam da apdejtujem iPad na iOS 5.1.1 i ispostavilo se da na pola apdejta dobijem error od iTunesa. Konkretno, reč je o Error 1611. Naravno, potražio sam svakakva rešenja po netu i pokušao svašta pre nego što sam došao ovde. Rezultat - iPad mi je praktično brikovan.

U pitanju je iPad 1. Pokušao sam sa menjanjem portova, gašenjem raznih servisa, disejblovanjem i deinstaliranjem svog bezbednosnog softvera (to su inače stvari vezane za error 1611), i još neke cake...džaba...Uređaj je zaglavljen u restore modu. Ne može da se koristi (samo se pojavi iTunes ikonica na samom iPadu) već se zahteva da se uređaj do kraja apdejtuje, no kada krene taj proces, iTunes mi izbaci gornji error.

Ima li pomoći? Da li se još nekom dešavalo nešto slično?

Jesi pokusao restore dok je u ipad u DFU modu, jel uopste moze da udje u DFU mode, trebalo bi da moze, jel si koristio iREB?

Ne može da uđe u DFU. iREB ni ne znam šta je :)

Probaj na drugom racunaru, problem je u sinhronizaciji usb-a sa uredjajem. Imao sam takav problem sa ip4s, nisi ga brikovao.

Na kraju smo uspeli. Apdejtovan uspešno na računaru B kod prijatelja 1, gde nije hteo da radi džejlbrejk, pa potom džejlbrejkovan na računaru C kod prijatelja 2 (gde nije radio restore), zatim uspešno korišćen kod mene na računaru A. Ništa mi nije jasno, it just works itd. :)

Hvala svima!

Nazad
Vrh Dno