Šta je novo?

Problem sa internetom

Prijatelj2708

Slavan
Učlanjen(a)
16.07.2007
Poena
345
Vec par puta mi se desavalo da mi jednostvo nece da radi mozilla, samo je belo kad je otvorim, nece nista da ucita, ne rade torrenti, i apex dc++, a radi samo internet explorer i win mail, kad reinstaliram sistem sve radi savrseno, ali me mrzi da na 15 dana reinstaliram. Apex mi prijavi da nesto nije u redu sa tcp/ip portovima. Koristim windows vista 64 ultimate i net sbb flat preko lan-a. Ako neko ima ideju za pomoc, hvala unapred.

Vec par puta mi se desavalo da mi jednostvo nece da radi mozilla, samo je belo kad je otvorim, nece nista da ucita, ne rade torrenti, i apex dc++, a radi samo internet explorer i win mail, kad reinstaliram sistem sve radi savrseno, ali me mrzi da na 15 dana reinstaliram. Apex mi prijavi da nesto nije u redu sa tcp/ip portovima. Koristim windows vista 64 ultimate i net sbb flat preko lan-a. Ako neko ima ideju za pomoc, hvala unapred.

Vrati se na XP:D

Nije problem do OS-a. Vista 64 meni mesecima radi bez problema. Pre ce biti da navuces neki nezeljeni softver koji ti zezne mrezu. Probaj instalacijom antivirusa da resis problem.

Najverivatnije je neki virus,ali pokusaj sa ponovnom instalacijom mozile(ako nisi).

Sve sam opet probao i na kraju je samo pomogla reinstalacija win.

Nazad
Vrh Dno