Šta je novo?

Problem sa internetom, telekom.

B3l1

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2007
Poena
304
Pozdrav svima, dok sam pikao igrice ( counter strike,dota,wow ) na 1 mb, nisam mogao da se pozalim na neki problem, ali sam uzeo promociju 4mb po istoj ceni, i sada retko se desi a da nemam laga na tim igricama. Takodje preko speedtest.net brzina retko kad prolazi 3mb..
Internet mi je povezan sa jos jednim racunarom u mojoj sobi, mislio sam da to toga laguje,i da do toga ne pokazuje punu brzinu,i ako na 1mb mi je radilo perfektno na oba racunara, sada sam iskljucio kablo za povezivanje interneta, ali opet isti problem.
Da nije mozda do nekih virusa/spyware/malware mada sam proverio i nije naslo nista,ili je ipak do konekcija,ili cak neko krade wireless, i ako mi lampica nikada ne svetli?

Koliki ti je bio upload na 1mb paketu i koliki je sada?

Koliki ti je bio upload na 1mb paketu i koliki je sada?

kako glupo pitanje!

pa zna se da ako je koristio 1 mb paket da mu je upload bio 128 kb a sada kada je presao na 4 mb paket da mu je upload 256 kb. a ti sada uzmi pa racunaj koliko u praksi stavrno dobija.

@B3l1

a ti nemoj da se cudis jer ipak je ovo srbija i gde mislis da ne moze da te nista iznenadi kada ono opa evoga iznenadjenje da ne moze da bude vece.

I tvoj još gluplji odgovor. Baš si mu pomogao sa "ovo je Srbija" defetizmom. Idi u Ruandu.

@B3l1 Skini taj drugi računar sa mreže i vidi šta se dešava. Skini Malwarebytes i prečešljaj komp. Resetuj ruter iz browsera. Baci nam ovde sliku pinga iz comand prompt-a. Skini poslednji drajver za LAN. To su neki od predloga

Nazad
Vrh Dno