Šta je novo?

Problem sa internetom posle instalacije nod32 V 3.0

VuleVu

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2007
Poena
304
Kada instaliram nod32 v3.0 pojavi mi se problem sa netom, mogu da se konektujem a nemogu nista da otvorim, a kada ga deinstaliram opet internet radi normalno. Pa me zanima sta se menja prilikom instalacije u sistemu sto mi neda da otvaram nista na netu.

Verovatno si imas eset smart security paket koji sadrzi i firewall. Trebalo bi podesiti opcije i pravila u istom, tj. trebalo bi da ukljucis interaktivni mod, gde te firewall pita da li zelis da dozvolis toj i toj aplikaciji da radi blablabla...i onda napraviti pravila koja ce omoguciti rad odgovarajucem web pretrazivacu, i ostalim internet aplikacijama npr. file sharing programima i sl.

Verovatno si imas eset smart security paket koji sadrzi i firewall. Trebalo bi podesiti opcije i pravila u istom, tj. trebalo bi da ukljucis interaktivni mod, gde te firewall pita da li zelis da dozvolis toj i toj aplikaciji da radi blablabla...i onda napraviti pravila koja ce omoguciti rad odgovarajucem web pretrazivacu, i ostalim internet aplikacijama npr. file sharing programima i sl.

Prpoblem je u tome sto iako ga iskljucim potpuno i dalje nemogu na net, sto predpostavljam da je nesto promenio u sistemu, jedino kada se deinstalira radi normalno.

Pokusaj NOD32 u kombinaciji sa Agnitum outpost firewall, kod mene radi kao naucna fantastika, najbolja kombinacija koju sam uspieo napraviti do sada, a probao sam ih mnogo.

Mislis da ima veze sa firewall-om jer kod mene je instaliran zonealarm, mada mi se dosada nije nikada desavalo da mi firewall pravi probleme prilikom instalacije antivirus programa.

Isto sam instalirao V3.0 i primetio da mi sav internet saobracaj osim torenta prolazi kroz nod ,tj kad skidam nesto sa RShare u firewalu mi pise da je nod konektovan na rapidshare.Tako da proveri Web access protection u nod-u.

Meni sve radi kako treba.
NOD32 v3.0 + hardverski firewall (Linksys WAG200G)

Nazad
Vrh Dno