Šta je novo?

Problem sa Internetom,help!

strahinjas

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2005
Poena
665
Dobio sam ISDN i normalno mi je radio preko Verata ali ja ko za inat uplatim kod Sezama 1 mesec neograniceno!Na taj internet nalog pristupam sa dva broja(ovaj ISDN) i jedan obican!Kazem im ja to i oni kao nece biti problema!Upaltim ja tih mesec dana,dodjem na ovaj racunar na kojem je ISDN,ukucam sva podesavanja i idem Dial,izdje ono Proveravnje korisnickog imena i lozinke i posle toga samo izadje Could not access because the username and/or password was invalid in the domen(oprostite na greskama ne znam kako tacno ide)i tako 500000000000000 puta!Ja pomislim da mozda nisu aktivirali i odquliram kao,ajd proradice!Probam posle 1h i i dalje nece!Odem ja na racunar koji ima obicnu liniju clik Dial i odmah poveza,dobra brzina i ostalo!
Posle izvesnog vremena dodjem ja ponovo za racunar sa ISDN-om idem Dial izadje Proveravanje.........i posle toga opet Could accss beacuse.......i isto tako 50000000000000 puta!Probao sam sve moguce(napravio novu konekciju,instalirao drivere od ISDN modemda)ali nece pa nece dok kod onog obicnog broja sljaka super!Napominjem da je na Veratu na oba(ISDN i obican broj)sve radilo potpuno normalno!Ima li neko neku ideju sta bi moglo da bude?
Hvala unapred!

PoZ!

Koliko ja znam, problem je Sezam+ISDN (lose radi!)!

Nazad
Vrh Dno