Šta je novo?

Problem sa internet konekcijom?

celawi

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2007
Poena
309
Dobio sam ADSL internet pre neki dan (Telekom) i koristio ga nekih 30 min. Odjedanput je internet prestao da radi. Zvao sam provajdera i kazu da je sa njihove strane sve ok. Pingovao sam par sajtova i sve je ok, sve radi (s'tim da mi zapisti kad stisnem enter pri pingovanju i napise mi "¤˘$" ovako neke cune znake) ali kad probam preko mozille ili inter. expolorera jednostavno nece da otvori ni jednu inter. stranu. Ima nod 32, spy bot, ccleaner, registry optimizer i jos par anti spajvera provukao sam komp kroz sve ove programe i ocistio sam ga. Odneo sam komp kod druga koji ima SBB net i kod njega ista stvar. Sta da radim?

Ti mislis da si ga time ocistio, ali sumnjam. Najbezbolnije, reinstall.

Mozda nisam spomenuo da kad kliknem na dugme "GO" u inter. explo. uopste ne reaguje, kao ni u mozilli.Samo u levom donjem ćošku stoji "Done".

Rekli smo ti, viruscina, ako bas hoces s tim da se bakces, hijackthis - i okacis log fajl na neki od foruma gde ima ljudi koji se u to razumeju. Licno bih reinstalirao sistem, napravio image sa Acronisom i vise me nikada ne bi bolela glava (barem ne zbog toga).

Nazad
Vrh Dno