Šta je novo?

Problem sa integrisanom zvučnom karticom

pavlex

Slavan
Učlanjen(a)
24.10.2004
Poena
319
Imam problem sa integrisanom zvučnom karticom na ploči Intel D815EFV/D815EPFV. Naime, ne čuje se zvuk! :d Znači sve sam probao, i sad sam je već otpisao, ali ajd da pitam masu, možda neko nešto i zna ;)
Znači instalirao sam svež Windows XP i on kao nadje zvučnu, ali ima uzvičnik i ne radi. Ok, skinem ja drivere sa Intelovog support sajta, primi drivere, sve super, radi kako treba, ali nikako ne dobijam zvuk! Probao sam još neke AC`97 drivere, i primi ih kako treba, nema uzvičnika, ničeg, ali ne dobijam zvuk... Ne znam šta je... Nema konflikata, to je navodno OK. Ima neko ideju?
thx unapred... pozzz

Probaj neke druge zvucnike za pocetak.

Desi se ponekad da prilikom instalacije drivera mali gremlini iz racunara skroz utisaju/mutiraju pojedine izlaze.Udji u audio panel i pogledaj,naravno prosiri prikaz.Moguce da je nesto mute,recimo wave ili nesto sl.

Već probano sve od navedenog... još koja ideja? :-/
thx

Problem rešen! Zahvaljujući mom dobrom drugu Milanu (milanbb)! Svaka čast care! Naime, na samoj ploči su falili jumperi koji su preusmeravali zvuk na te zadnje konektore za zvučnike. Nikad se ne bih setio... hvala brate;)
pozzz

Vrh Dno