cobraman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2009
- Poena
- 415
Moja oprema
- Laptop
- Asus vivobook pro 15 oled
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pametni uređaji
- Huawei gt2
- Pristup internetu
- Kablovski internet
cudan problem...krenem predvece instalaciju svezeg wina, i prodje ok, brzinski...medjutim krenem instalaciju drivera i instaliram par komada kad kod treceg mi trazi restart i ja ok...stoji po sata win is shuting down...restartujem i opet probam...opet...sve krene instalira pa zakuca ta instalacija ali windows funkcionise... mogu otvaram sve i radim druge stvari....
iznerviram se iopet oborim, formatiram ssd i instal ponovo...opet sve ok al opet na drajveru isti djavo...nece restartuje...skinem asus utility reko za auto apdejt i krenem instalaciju znaci programa...opet krene i stane da popunjava i tako stoji
morao krenem na posao pa nisam mogao ceprkam...primetio sam oba puta nakon instalacije a pre drajvera da mi na jednom od 2 cd roma pokazuje znak pitanja:$
inace imam 1 sd i 2 hdda i 2 cd roma...
nesto mi tu nije bas...dal probam raskacim sve pa samo ssd ostavim i jedan dvd a ostalo posle nakacim?
neka ideja? ps radio sam mali milio puta instalacije tog wina i nikad problem nisam imao...
iznerviram se iopet oborim, formatiram ssd i instal ponovo...opet sve ok al opet na drajveru isti djavo...nece restartuje...skinem asus utility reko za auto apdejt i krenem instalaciju znaci programa...opet krene i stane da popunjava i tako stoji
morao krenem na posao pa nisam mogao ceprkam...primetio sam oba puta nakon instalacije a pre drajvera da mi na jednom od 2 cd roma pokazuje znak pitanja:$
inace imam 1 sd i 2 hdda i 2 cd roma...
nesto mi tu nije bas...dal probam raskacim sve pa samo ssd ostavim i jedan dvd a ostalo posle nakacim?
neka ideja? ps radio sam mali milio puta instalacije tog wina i nikad problem nisam imao...