Markic
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.02.2013
- Poena
- 555
Moja oprema
- Laptop
- Macbook Air M1, HP Pavilion 17
- Mobilni telefon
- Google Pixel 8 Pro
- Pametni uređaji
- Galaxy Watch 4 Classic
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ljudi, danas mi nešto zabagovala LED dioda na tastaturi Pavilion 17 laptopa. Nakon što sam pretražio po netu malo o tom problemu, zaključio sam da bi reinstalacija drivera za zvuk pomogla.
Našao sam drivere na sajtu HP-a. Uspešno pokrenuo proces reinstalacije, međutim Realtek ima tupav sistem instalacije, po kojem 2 puta mora da se restartuje laptop. Međutim nakon prvog restarta, instalacija se uopšte ne nastavlja.
Sad sam ja bez driver-a za zvuk, jer ne mogu da kompletiram proces instalacije.
Pretpostavljam da je problem u tome što su driver-i iz 2015. A ovi is MS-a su nešto menjali u novim verzijama 10-ke i sad sistem ne dozvoljava da se proces nastavi.
Ako može neko da mi pomogne? Jel zna neko za novije driver-e, ali da sadrže Beats Audio?
Našao sam drivere na sajtu HP-a. Uspešno pokrenuo proces reinstalacije, međutim Realtek ima tupav sistem instalacije, po kojem 2 puta mora da se restartuje laptop. Međutim nakon prvog restarta, instalacija se uopšte ne nastavlja.
Sad sam ja bez driver-a za zvuk, jer ne mogu da kompletiram proces instalacije.
Pretpostavljam da je problem u tome što su driver-i iz 2015. A ovi is MS-a su nešto menjali u novim verzijama 10-ke i sad sistem ne dozvoljava da se proces nastavi.
Ako može neko da mi pomogne? Jel zna neko za novije driver-e, ali da sadrže Beats Audio?