Šta je novo?

Problem sa instalacijom Office-a 2013 na Win8

Skyw@lker

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X + Cooler Master Hyper 212 RGB
Matična ploča
Asus TUF Gaming B550M-Plus
RAM
DDR4 32GB (2x16GB kit) 3200MHz CL16 HyperX Fury RGB
GPU
ASUS TUF RX6800 OC Edition 16GB GDDR6
Storage
Kingston 1TB M.2 NVMe SA2000M8/1000G + Western Digital 4TB + 2 x WD Elements 8TB
Zvuk
AV Yamaha RX-A2A
PSU
BE QUIET! Pure Power 12M 850W
Kućište
Fractal Define R4 Black Pearl
Monitor
Gigabyte M27F
Miš & tastatura
Logitech K350 + Logitech M705
Ostale periferije
PS5 , Xbox Series S
Laptop
Lenovo ThinkPad T14 Gen 1
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra
Pametni uređaji
Hawei Watch GT 3 Pro, Huawei Body Fat, Xiaomi Mi Hub 2, Xiaomi Mi Kettler
Steam
markov211
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dobijam stalno ovakvu poruku pred kraj instalacije "Error 25004: The product key you entered cannot be used on this machine. This is most likely due to previous Office 2013 trials being installed. [System error: -1073418218] Setup failed. Rolling back changes..."

U Add Remove Programs nemam nijednu stavku u vezi Office-a niti sam ga ranije imao na računaru. Da li neko zna kako da rešim ovo?

Probao sam sa CCleaner-om da ocistim registry ali i dalje se isto dešava... :(

Probao al neće :( Stvarno ne znam šta može da bude! Dođe mi da reinstaliram ceo sistem, al me merzi jer sam ga taman sredio...

Inače izašla mi ovog puta poruka "Microsoft Setup Bootstrapper has stopped working... bla bla bla"

Poslednja izmena:
Office uvek napravi kopiju na disku sa systemom probaj da nadješ sve instance pa ih pobrisi.

Da, koristim office 2013 na Win 8 u firmi.
Originalni su softveri ( OVS korisnik ), tako da nemam problem sa instalacijama.
Vise mi odgovara od office 2010.
I da, to sto sam na Win 8, morao sam zbog politike firme.
Svakim danom potvrdjujem ono sto sam shvatio iz Win 8 Rc je, da
Win 8 nikada nece biti operativni, na mojoj kucnoj masini.
Ende.

Sacekacu Windows blue.

Po meni, apsolutno nema realne potrebe za prelaskom na Office 2013, jer koliko sam shvatio, on sem nekih dodatnih doterivanja i optimizacija koda nema nešto toliko novo u odnosu na već dokazani Office 2010. Jesam li u pravu ?

Što se tiče Windows Blue, on još nije niti potvrđen, tako da ne skačite pred rudu.

Jes, u pravu si za office 2013, meni čak izgleda da je osiromašena verzija 2010. Jeste da se nešto brže otvara ali nešto ne verujem da je bolji. Ja i onako najviše koristim Publisher i to od prve verzije, još samo Excell i Power Point a Word samo ako baš mora. Wordpad na 8mici je jako dobar i sasvim dovoljen za bilo kakvo piskaranje a Publišer za nešto ozbiljnije.

Uspeo sam da rešim problem ponovnom instalacijom Win-a 8 od nule (nabavio sam drugu verziju) i sada radi i Office 13 instalacija i jos neke stvari koje su mi pravile problem... Jeste malo vece cimanje al bitno da sada sve radi...

Vrh Dno