Šta je novo?

Problem sa instalacijom drivera za Audigy na Visti!

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Do nedavno sam imao Live! karticu koja nije mogla normalno da radi na Visti.
Da skratim pricu...
Umesto X-Fi kartice, pazario sam Audigy SE koga ne mogu da instaliram. Naime, skinuo sam Update 3 verziju drivera za Vistu(onu od 63mb) ali kada pokrenem instalaciju iskoci mi ova poruka "A higher version of driver is found in your system, installation will abort"!!!

Napominjem da sam imao pre ove kartice, SB Live! kome sam predhodno obrisao drivere.
Da bih imao kakav-takav zvuk, pustio sam Vistin Online Update Driver koji je nasao driver i instalirao ga, ali nemam Audio Mixer i ostale dodatke koji su mi preko potrebni.

Ima li neko resenje?

pozdrav

Imam istu karticu i radi na Visti. Uninstall drivera koje ti je Vista instalirala. Restart, cancel installing new device i pokrenes taj update3. TAkodje, juce sam provalio da na originalnom cd-u im gomila stvari koje treba instalirati ( dodao sam sound fontove, equalizer, device diagnostic ).
Eq sam dodao jer sam presao na Logitech X-210 zvucnike. kako su mi to prvi 2.1 zvucnici imao sam utisak da imaju dosta basa. Kada sam sve podesio, cudo jedno kako taj set zvucnika ima pun ton. Bas sam se obradovao.

Nazad
Vrh Dno