Šta je novo?

Problem sa instalacijom drajvera za zvuk - Toshiba Sattelite L40-18W

Palladin Mike

Slavan
Učlanjen(a)
25.03.2008
Poena
304
Zdravo ljudi!

Nedavno sam pazario Toshiba Sattelite L40-18W. Nakon golgote sa instalacijom XP-a i SATA/AHCI drajvera preko nLite-a, naleteo sam na nepremostivu prepreku. :wall:

Zvuka - nema. Cak i nakon instalacije REALTEK HD drajvera ALC660. Racunar ih jednostavno ne vidi. Sva polja za podesavanje zvuka su zatamnjena (no audio device) a u Device Manager-u stoji da je sve OK, odn. nema konflikata. Cudno je i to sto uz set drajvera ide i gomila alata za podesavanje zvuka, koji se nakon instalacije takodje ne vide medju instaliranim programima. A najcudnije je sto se uredno vide u Add/Remove Programs i mogu se deinstalirati sa sistema.

Molim vas za pomoc, jer je chontara vec opasno pocela da me boli. Hvala unapred!

Probaj da skineš Microsoft HD driver.

E moj druze juce sam se cimao sa tim driverima za hard i isto se cimao za zvuk ...fora je u tome sto sam instalirao te realtek drivere ali nije bilo zvuka i jedan ovaj pci bridge nije kao bio imao dobree drivere i taj bridge ili sta vec je za zvuk nesto...i kad sam to instalirao eto zvuka... moj laptop je bio l40-17q valjda al to ti je to kapiram znaci samo za taj jedan kontroler sto kao ima error stavi da nadje driver autmatski sa cd i sve ce se resiti..!!! :smash::smash::smash::smash::smash:

nadam se da sam ti pomogao tako sam resio problem....

pozdrav

imao isti problem sa lenovo T61 resio sa zakrpom za win xp mislim da je Q888111

Nazad
Vrh Dno