Pozdrav za ekipu koja je zelela da mi pomogne u resavanju ovog famoznog problema! Situacija je dakle sledeca?! Probao sam i onu varijantu s registrima, medjutim nije urodila plodom! Jednostavno nece da ikonicu vrati na staro, mislio sam da ce formatiranje C particije (gde se nalazio OS) resiti problem no i to nije pomoglo! Dakle, dodje mi da zovem Bil Gejtsa i da ga licno pitam mozda i on ne bude znao 😀
No kad smo kod Bila, tu na poslu imamo jednu stariju gospodju koju smo nazvali, ni manje ni vise, nego kao doticnog spomenutog gospodina Bila! Zasto? Pa zato sto ume da namesti windows da ni sam Bil Gejts nebi umeo da resi taj problem 🙂
Eto tako je nastao i taj problemcic sa ikonicom! Da, jednom sam se sat vremena patio zasto na jednom racunaru nije radila mreza! Znaci sve sto mi je bilo logicno sam proverio ali nista nije pomoglo dok nisam na kraju zakljucio da je bila DISABLE-vana mrezna kartica!! Zasto? Pa zato sto je doticna gospodja mislila da smo konektovani na net modemom (ona dva monitorcica) pa je ladno disejblovala mreznu karticu! Zasto sve ovo pricam? Pa iz prostog razloga sto sumnjam da je ona to izvela i da ne mogu pronaci resenje kako to da vratim u prvobitno stanje! Probao sam i sa registrima i sa nekim skriptama ali jednostavno ne ide... Ko uspe da resi skidam kapu 🙂
Hvala na razumevanju, strpljenju i pomoci 🙂