Šta je novo?

Problem sa igranjem, iz full screena u windowed izbacivanje?

7euffel

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
240
Pozdrav,

Imam problem dok igram igre, jednostavno me malo pa malo izbaci u windowed mode u sred igranja, a da nista nisam uradio, tj. pritisnuo. Desavalo se da mi je javljalo nesto za aero, ali nisam stigao procitati. Par puta sam promijenio temu tj. iskljucio providnost i tada je prestalo da me izbacuje, ali to je bilo par puta, pa je nakon toga nastavilo po starom, sada me izbacuje i sa providnom i sa neprovidnom temom.

Dole je shot kako to izgleda, i cisto da znate nije izbacilo zbog steama, to se dogadja i bez chat od steama.

http://img822.imageshack.us/img822/6366/yk27.png

Neki proces u pozadini izaziva ovakvo ponašanje.

...ako mislis da je do aera probaj da ga isklj. dok igras... ima i radeonu pro opcija da ga iskljuci kad startujes igru.

Image2.jpg

Poslednja izmena:
Imam TV, ali je iskljucen.

Kada iskljucim onda ne izbacuje. Hvala. Moze lock.

Ipak, nije bilo do Aera, radilo je normalno par sati i opet je pocelo. Snimicu video mozda nesto uocite...

Koja je ovo igrica sa slike koju si okacio na pocetku?

Sad cu izdetaljisati, pa mozda neko i skonta do cega je.

Uglavnom na klipu ispod, se vidi kako to iskace iz full screen-a i ide u windowed, i tako stalno nekih po pola minuta izmedju iskakanja, tokom iskakanja ne izbacuje nikakve poruke, upozorenja, ni zvuk, znaci samo iskoci i onda se normalno vratim igranju, ali logicno je da mi to jako smeta pogotovo kada igram igru tipa bf3 ili moh, gdje je i sekund bitan. Dok sam snimao sasjekao sam cosak, ali u tom cosku ionako nije bilo nista sem battleloga. Mislio sam u pocetku da je to jer mozda pritisnem neko dugme, ali to se i desava kad nista ne diram. Sumnjam da je neki pozadinski proces kao sto su rekle koleg iznad. Uslikao sam i sve procese i servise koji su pokrenuti na racunaru, najvise sumnjam na Aviru, jer je ona uvijek imala neka glupa obavjestenja, ali obicno bi bila naznaka u cosku ako ona nesto obavjestava. Aero nije u pitanju jer i kad ga ukljucim i iskljuucim sada radi isto.

Ovo su procesi koji su aktivni:

Ovo su serivsi, uslikao sam iz par tura, a pored toga uslikao sam i ustopane i pokrenute, cisto radi sigurnosti...

http://img703.imageshack.us/img703/2503/wo3d.png

Ako je od pomoci, igru igram na 1920*1080, sve high, vsync je off, i sve na je na default vrijednostima, kako i stoji.

I za kraj sorry sto smaram, ali takva je situacija, reinstalirao bih sistem, ali ne znam kako da izvedem sa igrama na steamu i originu, a da ih ne moram skidati oopet (ako neko zna nacin da izbjegnem svo to brisanjem, neka bude dobrica pa napise). I neka admini premjeste temu u odgovarajuci podforum, ako sam pogrijesio, a nesto kontam da topic vise spada u Softver, mada kakogod, uglavnom to je sve sto mislim da bi bilo od nekog znacaja da se rijesi ovo. Pozdrav!

Ugasi Aviru, ugasi sve nepotrebne programe u task menadzeru... tipa taj shed.exe i apn updater... probaj ugasi pa javi sta e dogadja

Kod steama imas da backupujes folder. kod origina nemam pojma. Nemas kojim slucajem xonar zvucnu ili comodo instaliran?

Ugasi Aviru, ugasi sve nepotrebne programe u task menadzeru... tipa taj shed.exe i apn updater... probaj ugasi pa javi sta e dogadja

Gasio, procese, ali i dalje isto, kontam da bi morao jedan po jedan gasiti.
Ne znam, probacu game boosterom da pokrenem pa da vidim sta se dogadja, ali ocigledno da cu morati gledati kako da bekapujem igre i da reinstaliram sistem, nema druge.

Kod steama imas da backupujes folder. kod origina nemam pojma. Nemas kojim slucajem xonar zvucnu ili comodo instaliran?

Sad cu vidjeti to za steam, a i za origin. Odmah nakon sto preletim ove procese koje me sabotiraju.

Skini nove beta drajvere za graficku

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno